OknaVrataTermo vrataNotranja vrataPoliceSenčilaAKCIJAReferenceKontakt
Rolete
Žaluzije
Polkna
Komarniki
Plise
Rolo senčila

ROLETE

Rolete so največkrat uporabljeno senčilo v preteklosti in pa tudi zdaj imajo veliko vlogo pri senčenju in zaščiti proti soncu in ne nazadnje tudi zaščiti oken. Rolete ščitijo pred vročino in hrupom, povečajo varnost, zagotavljajo tudi večjo energetsko varčnost objekta, hkrati pa so tudi estetskega pomena in objekt ustrezno polepšajo. Vse rolete je možno kombinirati z vgrajenimi komarniki, ki ščitijo prostor  pred nadležnimi insekti.

Rolete lahko upravljamo na več načinov, najpogostejša je upravljanje s trakom, ki se navija v za to ustrezno vidno škatlico. Možno je upravljanje z enojno komando preko reduktorja in ne nazadnje vedno pogosteje prodajana roleta z elektromotorjem in upravljanjem prek stikala ali pa daljinskim upravljanjem.

Roletni plašč je sestavljen iz lamel, ki so lahko iz cenovno ugodnega PVC materiala in pa cenovno nekaj dražjega ALU materiala polnjenega z okolju prijazno izolacijsko peno. Poudariti moramo pa, da je obstojnost ALU lamel neprimerljivo dolgotrajnejša kot PVC lamel hkrati pa je možna precej širša izvedba rolet.
 

NADOKENSKE ROLETE

 

 BARVE OMARICE

BARVA ALU VODIL IN ZAKLJUČNE LAMELE

 

ZUNANJE PODOMETNE ROLETE

Predokenske podometne rolete so ena izmed možnih izvedb rolet med katerimi lahko izbirate pri novogradnji. Če objekt obnavljate in boste menjali fasado ne pa tudi oken, so predokenske podometne rolete odlična rešitev. Nobeno drugo senčilo vam ne ponuja toliko prednosti kot roleta. 

Predokenske podometne rolete so namenjene vgradnji na zunanji okenski okvir pred nanosom fasade. Fasada roletno omarico lepo prekrije, tako da od zunaj ni vidna. Montaža je hitra in ne zahteva veliko predpriprav, pestra izbira barv lamelnega plašča in vodil pa vašim oknom doda še lepši videz.

Dimenzije PODOMETNE omarice pod kotom 90 stopinj: 137, 150, 165, 180, 205 mm

                          

BARVA ALU OMARICE

BARVA ALU VODIL IN ZAKLJUČNE LAMELE

Dimenzija PODOMETNE omarice pod kotom 20 stopinj:137, 150, 165, 180, 205 mm

                          

BARVA ALU OMARICE

BARVA ALU VODIL IN ZAKLJUČNE LAMELE

 

ZUNANJE PREDOKENSKE ROLETE

Predokenske vidne rolete predstavljajo idealno rešitev v primeru, da je vaš objekt že dokončan in ste v dilemi katero senčilo izbrati. Nobeno drugo senčilo vam ne ponuja toliko prednosti kot roleta. 

Predokenske vidne rolete so namenjene naknadni vgradnji na zunanji okenski okvir. So idealna rešitev za že dokončane objekte, montaža pa je enostavna, hitra in čista. Številne barvne kombinacije roletne omarice, vodil in lamelnega plašča bodo vaš dom spremenile v pravo pašo za oči.

Če komarji in drugi insekti motijo vaš miren spanec vam predokenske rolete ponujajo idealno rešitev z vgradnjo integriranega komarnika. Slednji je nameščen med roleto in oknom in se v primeru, ko ga ne uporabljamo enostavno skrije v roletno omarico.

Dimenzija omarice IDEAL pod kotom 45 stopinj: 125, 137, 150, 165, 180, 205 mm

                            

BARVA ALU OMARICE

BARVA ALU VODIL IN ZAKLJUČNE LAMELE

 

Dimenzije omarice ČETRT OVAL : 137, 165, 180 mm

                             

BARVA ALU OMARICE 

BARVA ALU VODIL IN ZAKLJUČNE LAMELE

 

Dimenzija OVAL omarica: 137, 165, 180 

                                 

BARVA ALU OMARICE

BARVA ALU VODIL IN ZAKLJUČNE LAMELE